Heerlijk landelijk gelegen in het groene buitengebied tussen Tilburg en Udenhout ligt ons oude boerderijtje tussen weilanden  en smalle weggetjes.
Sinds jaar en dag is het aangrenzende weiland en de moestuin bij onze landelijk gelegen woning omgetoverd tot een waar paradijsje waar je nog kunt genieten van groen, bloemen, bomen en waar je  morgens gewekt wordt door de zonnestralen tussen de oude eikenbomen, het geluid van allerlei zingende vogels ,kwakende kikkers, of de grazende koeien aan de overkant.

In de verte roept een koekoek. 
De merel zoekt in het gras naar wormen en insecten. In het nestkastje in de grote eikenboom is het een drukte van jewelste: een nest jonge koolmeesjes steken hun hongerige bekjes omhoog.
De houtduif nestelt in de lindeboom en wordt gadegeslagen door de poes, die wat sufferig languit in de zon ligt. ’t Is zomer, de avonden zijn lang en warm.

Achter in de tuin op de veranda van het tuinhuisje is het heerlijk zitten in het zonnetje.

Van hieruit heb je een prachtig uitzicht over het geheel; rechts het woongedeelte,in het midden de schuren en het museum en de gezellig ingerichte Zwijnestal